بیمار نارسایی کلیه از لیبی کردم بیماری او را تحت کنترل

بیمار نارسایی کلیه از لیبی کردم بیماری او را تحت کنترل

K.ELDAERY یک زن 55 ساله از لیبی است، 5 سال پیش او خستگی گسست با کراتینین سرم کردم، و یک ماه پیش بیماری او بدتر شد. به منظور به دنبال درمان بیشتر، او را به بیمارستان ما در 2013 سپتامبر 5 برای اولین بار آمد.
پس از آن، آزمون نشان داده هموگلوبین 98g / L، گلبول 3.29 * 1012، پروتئین 2+، خون مخفی 1+
BUN 29.7mol / L، سرم کراتینین 645umol / L، UA 447umol / L. چه چیزی بیشتر است، ادم حفره خفیف در اندام های تحتانی و یک کیست در کلیه چپ او وجود دارد.
پس از تجزیه و تحلیل، دکتر ما تشخیص داده بیماری خود را به عنوان: nephrities glumotular نارسایی کلیه (اورمی)، کم خونی کلیوی، فشار خون بالا کلیه، بالا بودن اسید اوریک.
سپس گروه کارشناسان ما او یک برنامه درمانی توجه به شرایط بیماری اش، که شامل دهان چینی گیاهان دارویی پزشکی، پا حمام درمانی و انما درمان به بهبود گردش خون، خون فعال شدن و حل استاز، در نتیجه به محافظت از عملکرد کلیه و تعمیر کلیه های آسیب دیده ساخته شده .
بعد از 40 روز درمان، وضعیت کلی خود را تا حد زیادی بهبود یافته کردم، اندام ادم کمتر ناپدید شد، آزمون نشان داده شده است که گلبول 4.13 * 1012، هموگلوبین 120G / L، BUN 10.0mmolL، UA 94umol / L، پروتئین +، خون + مخفی -، سطح کراتینین 261umol / L.
اگر شما می خواهید به دانستن جزئیات بیشتر در مورد کسانی که درمان او در بیمارستان ما دریافت کرده و یا می خواهید برای جلوگیری از دیالیز، شما می توانید با ما از طریق روش های زیر تماس بگیرید:
ارسال ایمیل به kidney-treatment@hotmail.com
به طور مستقیم در واتساپ / وایبر دکتر ما مشورت: +8618633865632
و یا پر کردن فرم زیر ارسال این پست
مهم نیست که راه را انتخاب کنید، شما می توانید یک پاسخ مرتبط با درخواست شما بیش از 24 ساعت دریافت کنید

تاریخ انتشار : شنبه 18 ارديبهشت 1395 | نظرات ()